GRIEKS RESTAURANT IRODION

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks restaurant Irodion. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 0:23 Sneller bezorgr dan aangegeven eten was heerlijk goed op temperatuur gewoon top
28 nov 2022 om 13:56 Zoals altijd toppie
27 nov 2022 om 21:04 Bezorging duurde een half uurtje langer maar 2 gratis toetjes voor het wachten ontvangen. Eten was warm en lekker. Top !
19 nov 2022 om 10:08 De vriendelijke bezorger kwam eerder dan vermelde tijd, kwam super uit. Het eten was zoals altijd heerlijk!
18 nov 2022 om 20:05 Volgende bestelling beter nakijken. Wat een kipfilet moest zijn was geen kip maar een klein lapje droge varkensfilet. Kan door drukte eens gebeuren, maar verwacht wel wat meer van jullie. Zeker omdat ik met regelmaat bestel.
18 nov 2022 om 19:38 Heerlijk gegeten! Snelle en vriendelijke bezorging. Prima van temperatuur. In 1 woord SUPER!
16 nov 2022 om 12:28 Hele snelle bezorging. We zaten al snel lekker te eten. Eten smaakt goed. Zat nog extra brood bij en knoflooksaus. Echt een aanrader!
16 nov 2022 om 11:54 Precies op tijd, dat is heel knap. Eten helemaal goed. Friet doorbakken hadden we gevraagd, niet helemaal gelukt, komt denk ik mede door de manier van inpakken. Verder heel tevreden dus
15 nov 2022 om 10:05 bezorger mag wat vriendelijker over komen
14 nov 2022 om 5:50 Heerlijk, voor herhaling vatbaar,
12 nov 2022 om 0:05 Netjes verpakt, dus niet bijeen gegooid, best flinke porties, van hetgeen we besteld hadden. Perfect, ga zo door!
10 nov 2022 om 17:04 Riante portie , mocht iets warmer zijn. Wel lekker.